Hoofdstraat 151*
3971 KJ Driebergen-rijsenburg

Huur
€ 21.000,- /jr

Omschrijving

Uw kantoor en/of praktijkruimte op een prominente locatie in Driebergen? Dat kan! Op een markante plek langs de N-225, op loopafstand van het centrum, bevindt zich dit zelfstandige, moderne kantoorpand van circa 150 m² kantoor-/praktijkruimte op de begane grond.

Het zelfstandige kantoorpand bestaat in totaliteit uit circa 300 m², het geheel is in overleg ook beschikbaar voor verhuur.

Het pand ligt aan de N225, de doorgaande route tussen Utrecht/Zeist en Doorn/Elst. De Hoofdstraat heeft op enkele minuten autorijden een aansluiting op de A12 Den Haag-Arnhem. Het NS station Driebergen-Zeist ligt even voorbij de aansluiting op de A12. Per bus is het goed bereikbaar met haltes langs de Hoofdstraat.

De locatie ligt aan de rand van het centrumgebied van Driebergen en men kan daardoor eenvoudig gebruik maken van alle voorzieningen in dit centrumgebied. Op loopafstand bevinden zich uiteenlopende horecavoorzieningen, winkels en supermarkten.

Vloeroppervlakte
De totale verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt circa 150 m² kantoor en-/of praktijkruimte. Het zelfstandige kantoorpand bestaat in totaliteit uit circa 300 m², het geheel is in overleg ook beschikbaar voor verhuur.

De genoemde metrages zijn niet bepaald op basis van een NEN-meting en derhalve indicatief en vrijblijvend van aard.

Voorzieningen
De kantoor-/praktijkruimte wordt opgeleverd in de huidige staat, onder meer voorzien van:
•kamerindeling;
•te openen ramen;
•representatieve entree;
•airconditioning;
•ingebouwde verlichtingsarmaturen;
•vloerbedekking.

Er is alarminstallatie aanwezig en is inbegrepen als het gehele kantoorpand gehuurd wordt.

Parkeren
In de directe omgeving zijn ruim voldoende (gratis) parkeerplaatsen aanwezig.

Huurprijs
€ 1.750,00 per maand, exclusief servicekosten en btw.

Btw
Het uitgangspunt is btw belaste verhuur. Indien huurder de btw niet kan verrekenen dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten
Huurder en Verhuurder zullen in nader overleg het voorschot servicekosten bespreken en bepalen en de wijze waarop dit verrekend zal gaan worden.

Huurtermijn
In overleg.

Opzegtermijn
In overleg.

Zekerheidsstelling
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie (3) maanden huur, inclusief btw.

Betaling
Huurpenningen, servicekosten en btw per maand vooruit.

Aanvaarding
In overleg.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het meest recente standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Plattegrondtekeningen
De in deze projectinformatie opgenomen tekeningen zijn slechts van indicatieve aard. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. CMC Bedrijfsmakelaars staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs€ 21.000,- /jr
Status beschikbaar
Beschikbaar in overleg
Bestemming
Hoofdbestemming kantoor
Nevenbestemming(en)
Bouwjaar 1912
Oppervlakten
Kantoor 150 m2
Lees de volledige omschrijving

Locatie