Kerkewijk 30
3901 EG Veenendaal

Huur
€ 4.980,- /jr

Omschrijving

Binnen deze fraaie kantoorvilla is er ruimte voor een huurder!

Op de 2e verdieping van deze kantoorvilla komt een mooie kantoorkamer van circa 30 m² bvo beschikbaar. Je werkt hier in een representatieve en professionele omgeving, want op de begane grond en 1e verdieping zijn Janssen & Van Dijk Garantiemakelaars en Janssen & Gerritsen Hypotheken & Verzekeringen gevestigd. Een kleinschalige kantooromgeving dus, waar het prettig en rustig werken is!

De kantoorvilla ligt op loopafstand van het winkelcentrum en diverse horecagelegenheden, ideaal voor bijvoorbeeld een zakelijke lunch of netwerkborrel. In de directe omgeving zijn nog meer bedrijven in de dienstverlenende sector gevestigd; denk hierbij aan notariskantoren, makelaars, een verzekerings- en hypotheekadvieskantoor, reclamebureau en tandartsenpraktijk. Kom jij met jouw bedrijf dit rijtje versterken?

Wat hebben we te bieden?
Een mooie kantoorkamer met een gebruiksoppervlakte van 30 m². Het aandeel in de gemeenschappelijke ruimtes bedraagt circa 12 m² bvo. De kamer bevindt zich op de 2e verdieping van onze representatieve en gemoderniseerde kantoorvilla, waar het door de huiselijke sfeer prettig maar toch professioneel werken is. Door de ramen in de zijgevel en de dakramen is er een prettige lichtinval, wat eveneens bijdraagt aan een fijn werkklimaat.

De huurprijs bedraagt € 415,00 per maand. Dit is exclusief servicekosten en btw.

De servicekosten bedragen € 100,00 per maand, exclusief btw. Daarbij zijn de levering en het gebruik van de navolgende faciliteiten en diensten inbegrepen:
•gemeenschappelijke entree, pantry en sanitaire voorzieningen;
•1 parkeerplaats aan de achterzijde van de kantoorvilla (voor bezoekers zijn er 3 algemene parkeerplaatsen aanwezig
aan de voorzijde van ons pand);
•gas, water en elektra;
•airconditioning;
•verlichtingsarmaturen;
•projecttapijt;
•hoogwaardige wandafwerking;
•raambekleding;
•vaste kastruimte.

Desgewenst kan er gebruik gemaakt worden van de centrale receptie op de begane grond en diverse overige faciliteiten zoals: telefooncentrale, gemeenschappelijke ADSL, printer/kopieermachine en netwerkaansluitingen ten behoeve van data en telefonie.

Ook de bereikbaarheid is heel gunstig: met de auto ben je vanaf de A15 of A12 binnen enkele minuten bij ons kantoor en treinstation Veenendaal-centrum ligt op slechts 5 minuten loopafstand!

Aanvaarding: In overleg.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs€ 4.980,- /jr
Status beschikbaar
Beschikbaar in overleg
Bestemming
Hoofdbestemming kantoor
Nevenbestemming(en)
Bouwperiode 1931-1944
Oppervlakten
Kantoor 30 m2
Lees de volledige omschrijving

Locatie