Arsenaal 8
3905 NN Veenendaal

Huur & Koop
€ 749.000,- k.k.
€ 49.500,- /jr

Omschrijving

Uw kantoor-/bedrijfsruimte direct gelegen aan de op- en afrit van de A12? Het betreft een bestaande bedrijfsruimte van circa 675 m² gecombineerd met een nieuw te realiseren kantoorruimte van circa 280 m². Een dakterras op de 2e verdieping maakt deze kantoorruimte echt uniek.

Businesspark ‘’De Batterijen’’ is het eerste bedrijventerrein in Veenendaal met parkmanagement. Beheer en onderhoud van de openbare ruimte en de infrastructuur worden hierdoor onder andere centraal georganiseerd en gecoördineerd. Op dit bedrijventerrein zijn diverse gerenommeerde bedrijven gevestigd zoals Detron, Bartosz ICT, Profile, NederCare, DPD, DS’80, Technetic en BV Stichts Beheer van 1952. Tevens bevindt hotelketen Van der Valk zich op dit bedrijventerrein: een 4-sterren hotel met circa 150 kamers en 15 multifunctionele vergaderruimten.

De bereikbaarheid is uitstekend te noemen: bedrijventerrein De Batterijen is direct gelegen aan één van de drukste en belangrijkste verkeersaders in Nederland, de A12 (Den Haag-Utrecht-Arnhem) met twee op- en afritten Veenendaal-West en Veenendaal-Oost. Via de nabijgelegen A30 is de A1 (Amsterdam-Enschede) gemakkelijk te bereiken. Tevens is er een tweede ontsluiting via afslag Veenendaal-Oost.

NS-Station Veenendaal-De Klomp met intercityverbinding Amsterdam-Utrecht-Arnhem bevindt zich op enkele minuten loop-/fietsafstand. Hierdoor is het bedrijfsobject ook met openbaar vervoer goed te bereiken.

Vloeroppervlakte
De totale verhuurbare vloeroppervlakte is als volgt verdeeld:
Begane grond
•ca 675 m² bedrijfsruimte;
•ca 80 m² kantoorruimte.

Eerste verdieping
•ca 80 m² kantoorrruimte;
•ca 35 m² vide (bedrijfsruimte)
Tweede verdieping
•ca 120 m² kantoorruimte;
•ca 10 m² dakterras.

De genoemde metrages zijn niet bepaald op basis van een NEN-meting en derhalve indicatief en vrijblijvend van aard.

Voorzieningen
De bedrijfsruimte wordt opgeleverd in de huidige staat, onder meer voorzien van:
•overheaddeur;
•verwarming (gedeeltelijk);
•glad afgewerkte betonvloer;
•krachtstroom aanwezig.

De kantoorruimte wordt opgeleverd in een nader overeen te komen opleverstaat. Uitgangspunt voor de prijsvorming is een oplevering in casco staat.

Parkeren
Op eigen terrein zijn voldoende mogelijkheden voor het parkeren van auto’s.

In geval van huur

Huurprijs
€ 49.500,00 per jaar, exclusief BTW.

Btw
Het uitgangspunt is btw belaste verhuur. Indien huurder de btw niet kan verrekenen dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten
Huurder is voor eigen rekening en risico direct contractant bij de openbare nutsbedrijven.

Huurtermijn
In overleg.

Opzegtermijn
In overleg.

Zekerheidsstelling
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie (3) maanden huur, inclusief servicekosten en btw.

Betaling
Huurpenningen, servicekosten en btw per maand vooruit.

Aanvaarding
In overleg.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het meest recente standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

In geval van koop


Kadastrale gegevens
Gemeente: Veenendaal.
Sectie: K.
Nummer: 8351.

Koopprijs
€ 749.000,00 kosten koper, exclusief btw.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom, af te geven bij of te storten op de rekening van instrumenterend notaris.

Notaris
Ter keuze koper.

Betaling
Gelijktijdig met de overdracht ten kantore van instrumenterend notaris.

Aanvaarding
In overleg.

Baten en lasten
Alle baten, lasten en verschuldigde canons, waaronder begrepen heffingen die voortvloeien uit de akte van splitsing en/of reglement (indien van toepassing) komen voor rekening van de kopende partij vanaf de datum van notarieel transport. De lopende baten, lasten en dergelijke, met uitzondering van de onroerende zaakbelasting wegens feitelijk gebruik, zullen tussen partijen naar rato worden verrekend.

Overige condities
Koopovereenkomst conform model notariaat.

Plattegrondtekeningen
De in deze projectinformatie opgenomen tekeningen zijn slechts van indicatieve aard. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. CMC Bedrijfsmakelaars staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen
Koopsom€ 749.000,- k.k.
Huurprijs€ 49.500,- /jr
Status beschikbaar
Beschikbaar in overleg
Bestemming
Hoofdbestemming bedrijfsruimte
Nevenbestemming(en)
Bouwjaar 2015
Oppervlakten
Bedrijfsruimte 675 m2
Kantoor 280 m2
Lees de volledige omschrijving

Locatie