Boylestraat 403
6718 XM Ede

Huur
€ 27.500,- /jr

Omschrijving

Dagelijks circa 190.000 passanten langs uw kantoor? Op deze uitstekende zichtlocatie direct aan de A12 tussen Ede en Veenendaal komt circa 285 m² representatieve ‘turn-key’ kantoorruimte op de tweede verdieping beschikbaar!

Het open karakter van deze kantoorruimte gecombineerd met een moderne afwerking maken dit een kantoorruimte waar u zo in kunt trekken.

Het kantoor-/bedrijfspand is gelegen pal langs de A12, op een zeer goed bereikbare locatie op het nieuwe bedrijventerrein BTA-12. Het bedrijventerrein kenmerkt zich door haar duurzame karakter en het ruime aanbod aan collectieve voorzieningen. Vanaf deze locatie zijn de op- en afritten van de rijksweg A30 (Barneveld-Ede) snel bereikbaar. De A30 vormt de verbinding tussen de A1 (Enschede-Amsterdam) en de A12 (Den Haag-Oberhausen).

Vloeroppervlakte
De totale verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt circa 285 m² op de tweede verdieping.

De genoemde metrages zijn niet bepaald op basis van een NEN-meting en derhalve indicatief en vrijblijvend van aard.

Voorzieningen
De kantoorruimte wordt opgeleverd in de huidige staat, onder meer voorzien van:
•WKO-installatie (Warmte Koude Opslag);
•topkoeling;
•buitenscreens;
•alarminstallatie;
•liftinstallatie in de gemeenschappelijke ontvangsthal;
•vloerafwerking;
•pantry;
•sanitaire voorzieningen;
•systeemplafond met ingebouwde TL-verlichtingsarmaturen;
•te openen ramen.

Parkeren
Op eigen terrein zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar aan de voorzijde alsmede in de parkeerkelder aan de achterzijde.

Huurprijs
€ 27.500,00 per jaar, exclusief servicekosten en btw.

Btw
Het uitgangspunt is btw belaste verhuur. Indien huurder de btw niet kan verrekenen dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten
Een verrekenbaar voorschot van € 21,00 per m² per jaar, exclusief btw (inclusief het verbruik van gas, water en elektra).

Huurtermijn
In overleg.

Opzegtermijn
In overleg.

Zekerheidsstelling
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie (3) maanden huur, inclusief servicekosten en btw.

Betaling
Huurpenningen, servicekosten en btw per maand vooruit.

Aanvaarding
In overleg.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het meest recente standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Plattegrondtekeningen
De in deze projectinformatie opgenomen tekeningen zijn slechts van indicatieve aard. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. CMC Bedrijfsmakelaars staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs€ 27.500,- /jr
Status beschikbaar
Beschikbaar in overleg
Bestemming
Hoofdbestemming kantoor
Nevenbestemming(en)
Bouwjaar 2011
Oppervlakten
Kantoor 285 m2
Lees de volledige omschrijving

Locatie