Vendelier 45H
3905 PC Veenendaal

Koop
€ 180.000,- v.o.n.

Omschrijving

Representatieve bedrijfsunit op een goede en centrale locatie direct nabij de op- en afritten van de A12! Deze bedrijfsunits maken deel uit van een hoogwaardig nieuwbouwproject dat binnenkort opgeleverd. De bedrijfsunit beschikt over 3 eigen parkeerplaatsen.
De bedrijfsunit bevindt zich op het enige kantorenpark van Veenendaal, “De Vendel”, welke uitstekend bereikbaar is met eigen vervoer. De op- en afritten van de rijksweg A12 (Den Haag-Utrecht-Arnhem) bevinden zich letterlijk om de hoek! Ook met het openbaar vervoer is het kantorenpark goed bereikbaar. Veenendaal beschikt over drie NS-stations, waardoor er een goede verbinding is met en snelle reismogelijkheden zijn naar Arnhem en Utrecht. Een bushalte bevindt zich op enkele meters afstand van de bedrijfsunits.

Vloeroppervlakte
De totale vloeroppervlakte bedraagt circa 227 m2 en is als volgt verdeeld.
•Begane grond circa 113,5 m2
•Verdieping circa 113,5 m2

De genoemde BVO metrages zijn niet bepaald op basis van een NEN-meting en derhalve indicatief en vrijblijvend van aard.

Voorzieningen
De bedrijfsunits worden in de huidige status opgeleverd.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Veenendaal.
Sectie: G.
Nummer: 2181.

Parkeren
Elke bedrijfsunit beschikt over 3 eigen parkeerplaatsen.

Vraagprijs
€ 180.000,00 v.o.n., exclusief btw.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom, af te geven bij of te storten op de rekening van instrumenterend notaris.

Notaris
Ter keuze koper.

Betaling
Gelijktijdig met de overdracht ten kantore van instrumenterend notaris.

Aanvaarding
In overleg.

Baten en lastenAlle baten, lasten en verschuldigde canons, waaronder begrepen heffingen die voortvloeien uit de akte van splitsing en/of reglement (indien van toepassing) komen voor rekening van de kopende partij vanaf de datum van notarieel transport. De lopende baten, lasten en dergelijke, met uitzondering van de onroerende zaakbelasting wegens feitelijk gebruik, zullen tussen partijen naar rato worden verrekend.

Overige condities
Koopovereenkomst conform model notariaat.

Plattegrondtekeningen
De in deze projectinformatie opgenomen tekeningen zijn slechts van indicatieve aard. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. CMC Bedrijfsmakelaars staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen
Koopsom€ 180.000,- v.o.n.
Status beschikbaar
Beschikbaar in overleg
Bestemming
Hoofdbestemming bedrijfsruimte
Nevenbestemming(en)
Bouwjaar 2018
Oppervlakten
Bedrijfsruimte 227 m2
Lees de volledige omschrijving

Locatie