Vendelier 45H
3905 PC Veenendaal

Huur
€ 19.200,- /jr

Omschrijving

Op het representatieve kantorenpark “De Vendel”, op de hoek van de Vendelier en het Landjuweel, is in 2018 dit bijzonder hoogwaardige nieuwbouwproject gerealiseerd. Op deze locatie mogen wij een bedrijfsruimte verhuren van in totaal circa 212 m², verdeeld over een bedrijfsruimte op de begane grond en kantoorruimte op de eerste verdieping. Als u op zoek bent naar een representatief visitekaartje voor uw bedrijf, dan is dit een unieke kans!

De unit bevindt zich op het enige kantorerenpark van Veenendaal “De Vendel”, welke uitstekend bereikbaar is met eigen vervoer. De op- en afritten van de A12 (Den Haag – Utrecht – Arnhem) bevinden zich letterlijk om de hoek! Ook met het openbaar vervoer is het kantorenpark goed bereikbaar. Veenendaal beschikt over drie NS-stations, waardoor er een goede verbinding is met en snelle reismogelijkheden zijn naar Arnhem en Utrecht. Een bushalte bevindt zich op enkele meters afstand van de unit.

Vloeroppervlakte
De totale verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt circa 227 m², als volgt verdeeld:
• Circa 113,5 m² bedrijfsruimte op de begane grond;
• Circa 113,5 m² kantoorruimte op de eerste verdieping.

De genoemde BVO metrages zijn niet bepaald op basis van een NEN-meting en derhalve indicatief en vrijblijvend van aard.

Voorzieningen
- sanitaire voorzieningen;
- pantry;
- verwarming op de begane grond d.m.v. heater;
- verwarming op de verdieping d.m.v. vloerverwarming;
- elektrisch bedienbare overheaddeur.
Verhuurder is genegen om -in overleg met huurder- de bedrijfsunits verder af te bouwen. Bij genoemde huurprijs is voornoemd voorzieningenniveau het uitgangs-punt.

Parkeren
Bij de bedrijfsunit behoren 3 eigen parkeerplaatsen.

Huurprijs
€ 1.600,00 per maand.

Btw
Het uitgangspunt is btw belaste verhuur. Indien huurder de btw niet kan verrekenen dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten
Huurder is voor eigen rekening en risico direct contractant bij de openbare nutsbedrijven. Bijdrage voor de Vereniging van Eigenaren bedraagt € 50,00 per maand, exclusief btw.

Huurtermijn
In overleg.

Opzegtermijn
In overleg.

Zekerheidsstelling
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie (3) maanden huur, inclusief btw.

Betaling
Huurpenningen, bijdrage Vereniging van Eigenaren en btw per maand vooruit.

Aanvaarding
In overleg.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het meest recente standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Plattegrondtekeningen
De in deze projectinformatie opgenomen tekeningen zijn slechts van indicatieve aard. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Meer informatie
CMC Bedrijfsmakelaars
Landjuweel 16-1
3905 PG Veenendaal
T: 0318 – 501 000
cmcbedrijfsmakelaars.nl
info@cmcbedrijfsmakelaars.nl

De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. CMC Bedrijfsmakelaars staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs€ 19.200,- /jr
Status beschikbaar
Beschikbaar in overleg
Bestemming
Hoofdbestemming bedrijfsruimte
Nevenbestemming(en)
Bouwjaar 2018
Oppervlakten
Bedrijfsruimte 227 m2
Lees de volledige omschrijving

Locatie