Klovenier 2
3905 PN Veenendaal

Huur
Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Uniek representatief bedrijfsobject bestaande uit circa 3.590 m² bedrijfsruimte met een riante vrije hoogte, diverse overheaddeuren en loadingdocks alsmede circa 411 m² kantoorruimte op de begane grond. Gelegen op bedrijventerrein De Faktorij te Veenendaal. Dit object is voor diverse invullingen en doeleinden geschikt!

Het object wordt gedeeltelijk gerenoveerd en verder uitgebreid met een nieuwe bedrijfshal. De vrije hoogte van de bedrijfshal varieert van 9 tot 12 meter. Een tweetal loadingdocks en diverse overheaddeuren zijn hierbij het uitgangspunt. De kantoorruimte wordt in overleg met een huurder op maat gerealiseerd. In de bedrijfshal en kantoorruimte zullen in overleg met een huurder diverse voorzieningen worden aangebracht.

Het object is gelegen op bedrijventerrein De Faktorij nabij één van de drukste en belangrijkste verkeersaders in Nederland, de A12 (Den Haag-Utrecht-Arnhem). Via de nabijgelegen A30 is de A1 (Amsterdam-Enschede) gemakkelijk te bereiken. Er is een goede busverbinding met NS-stations Veenendaal-West en Veenendaal-De Klomp.

Vloeroppervlakte
De totale verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt circa 4.001 m², als volgt verdeeld:
•circa 3.590 m² bedrijfsruimte op de begane grond;
•circa 411 m² kantoorruimte op de begane grond.

De genoemde metrages zijn niet bepaald op basis van een NEN-meting en derhalve indicatief en vrijblijvend van aard.

Parkeren
Op eigen terrein is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag.

BTW
Het uitgangspunt is BTW belaste verhuur. Indien huurder de BTW niet kan verrekenen dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten
Huurder is voor eigen rekening en risico direct contractant bij de openbare nutsbedrijven.

Huurtermijn
In overleg.

Opzegtermijn
In overleg.

Zekerheidsstelling
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie (3) maanden huur, inclusief BTW.

Betaling
Huurpenningen en BTW per maand vooruit.

Aanvaarding
In overleg.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het meest recente standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Plattegrondtekeningen
De in deze projectinformatie opgenomen tekeningen zijn slechts van indicatieve aard. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. CMC Bedrijfsmakelaars staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen
HuurprijsHuurprijs op aanvraag
Status beschikbaar
Beschikbaar in overleg
Bestemming
Hoofdbestemming bedrijfsruimte
Nevenbestemming(en)
Bouwperiode 2011-
Oppervlakten
Bedrijfsruimte 3590 m2
Kantoor 411 m2
Lees de volledige omschrijving

Locatie