Ravelijn 5
3905 NT Veenendaal

Huur
€ 120,- /m2 /jr

Omschrijving

Turn-Key kantoorruimte huren op het goed bereikbare Business Park “De Batterijen”? Dat is nu mogelijk op een fraaie hoeklocatie aan de Ravelijn in Veenendaal. Het betreft een in het oog springend pand ter grootte van circa 237 m² kantoorruimte op de tweede verdieping. De kantoorruimte is direct gelegen aan de doorgaande weg richting Veenendaal de Klomp. Door de verbindingsweg richting Veenendaal de Klomp kent deze plek vele passanten per dag!

Businesspark “De Batterijen” is direct gelegen aan één van de drukste en belangrijkste verkeersaders in Nederland, de A12 (Den Haag-Utrecht-Arnhem) met twee op- en afritten Veenendaal-West en Veenendaal-Oost. Via de nabijgelegen A30 is de A1 (Amsterdam-Enschede) gemakkelijk te bereiken. Tevens is er een tweede ontsluiting via afslag Veenendaal-Oost.

Businesspark “De Batterijen’ is een bedrijventerrein met Parkmanagement. Beheer en onderhoud van de openbare ruimte en de infrastructuur worden hierdoor onder andere centraal georganiseerd en gecoördineerd.

NS-station Veenendaal-De Klomp met intercityverbinding Amsterdam-Utrecht- Arnhem bevindt zich op circa 5 minuten loopafstand. Veenendaal heeft daarnaast nog twee NS-stations, waardoor er optimale reismogelijkheden zijn. De bereikbaarheid per auto en openbaar vervoer is derhalve uitstekend.

Vloeroppervlakte
De totale verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt circa 237 m² op de tweede verdieping.

Een algemene zaal ter grootte van circa 82 m² is in overleg te huur.

De genoemde metrages zijn niet bepaald op basis van een NEN-meting en derhalve indicatief en vrijblijvend van aard.

Voorzieningen
De kantoorruimte wordt turn-key opgeleverd (gebruiksklaar).

Parkeren
De parkeerplaatsen, indicatie 5-6 parkeerplaatsen eventueel meer in overleg, kunnen worden gehuurd voor € 250,00 per parkeerplaats per jaar exclusief btw conform een op aanvraag beschikbaarheid.

Huurprijs
€ 120,00 per m² per jaar, exclusief btw.

Btw
Het uitgangspunt is btw belaste verhuur. Indien huurder de btw niet kan verrekenen dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten
Levering van gas, water en elektra is voor rekening van huurder. Overige gezamenlijke leveringen en diensten worden naar rato van het gehuurde metrage verrekend.

Huurtermijn
In overleg.

Opzegtermijn
In overleg.

Zekerheidsstelling
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie (3) maanden huur, inclusief BTW.

Betaling
Huurpenningen, servicekosten en BTW per maand vooruit.

Aanvaarding
In overleg.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het meest recente standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Plattegrondtekeningen
De in deze projectinformatie opgenomen tekeningen zijn slechts van indicatieve aard. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. CMC Bedrijfsmakelaars staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs€ 120,- /m2 /jr
Status beschikbaar
Beschikbaar in overleg
Bestemming
Hoofdbestemming kantoor
Nevenbestemming(en)
Bouwjaar 2004
Oppervlakten
Kantoor 237 m2
Lees de volledige omschrijving

Locatie