Arsenaal 8
3905 NN Veenendaal

Huur
€ 45,- /m2 /jr

Omschrijving

Op zoek naar tijdelijke opslag-/bedrijfsruimte tot eind december 2019? Direct gelegen aan de op- en afritten van de A12 bevindt zich deze bestaande bedrijfsruimte ter grootte van circa 675 m². De bedrijfsruimte is gelegen op Businesspark ‘’De Batterijen’’ en is voorzien van o.a. een overheaddeur, afgewerkte betonvloer en voldoende parkeergelegenheid rondom het object.

Businesspark ‘’De Batterijen’’ is het eerste bedrijventerrein in Veenendaal met parkmanagement. Beheer en onderhoud van de openbare ruimte en de infrastructuur worden hierdoor onder andere centraal georganiseerd en gecoördineerd. Op dit bedrijventerrein zijn diverse gerenommeerde bedrijven gevestigd zoals Detron, Bartosz ICT, Profile, NederCare, DPD, DS’80, Technetic en BV Stichts Beheer van 1952. Tevens bevindt hotelketen Van der Valk zich op dit bedrijventerrein: een 4-sterren hotel met circa 150 kamers en 15 multifunctionele vergaderruimten.

De bereikbaarheid is uitstekend te noemen: bedrijventerrein De Batterijen is direct gelegen aan één van de drukste en belangrijkste verkeersaders in Nederland, de A12 (Den Haag-Utrecht-Arnhem) met twee op- en afritten Veenendaal-West en Veenendaal-Oost. Via de nabijgelegen A30 is de A1 (Amsterdam-Enschede) gemakkelijk te bereiken. Tevens is er een tweede ontsluiting via afslag Veenendaal-Oost.

NS-Station Veenendaal-De Klomp met intercityverbinding Amsterdam-Utrecht-Arnhem bevindt zich op enkele minuten loop-/fietsafstand. Hierdoor is het bedrijfsobject ook met openbaar vervoer goed te bereiken.

Vloeroppervlakte
De totale verhuurbare vloeroppervlakte is circa 675 m² bedrijfsruimte op de begane grond.

De genoemde metrages zijn niet bepaald op basis van een NEN-meting en derhalve indicatief en vrijblijvend van aard.

Voorzieningen
De bedrijfsruimte wordt opgeleverd in de huidige staat, onder meer voorzien van:
•overheaddeur;
•verwarming (gedeeltelijk);
•glad afgewerkte betonvloer;
•krachtstroom aanwezig.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Veenendaal.
Sectie: K
Nummer: 7797.
Groot: 32 are 31 centiare (3.231 m² perceeloppervlakte).

Bouwjaar
2014.

Parkeren
Op eigen terrein zijn voldoende mogelijkheden voor het parkeren van auto’s.

Huurprijs
€ 45,00 per m² per jaar, exclusief btw.

BTW
Het uitgangspunt is btw belaste verhuur. Indien huurder de btw niet kan verrekenen dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten
Huurder is voor eigen rekening en risico direct contractant bij de openbare nutsbedrijven.

Huurtermijn
In overleg.

Opzegtermijn
In overleg.

Zekerheidsstelling
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie (3) maanden huur, inclusief BTW.

Betaling
Huurpenningen, servicekosten en BTW per maand/kwartaal vooruit.

Aanvaarding
In overleg.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het meest recente standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Plattegrondtekeningen
De in deze projectinformatie opgenomen tekeningen zijn slechts van indicatieve aard. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. CMC Bedrijfsmakelaars staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs€ 45,- /m2 /jr
Status beschikbaar
Beschikbaar in overleg
Bestemming
Hoofdbestemming bedrijfsruimte
Nevenbestemming(en)
Bouwjaar 2014
Oppervlakten
Bedrijfsruimte 675 m2
Lees de volledige omschrijving

Locatie