Morsestraat 30
6716 AH Ede

Koop
€ 650.000,- k.k.

Omschrijving

Wonen en werken combineren? Dan is deze kantoorruimte met bijbehorende magazijn/opslagruimte en bovengelegen woning mogelijk iets voor u. Aan de woonkamer grenst het heerlijke en ruime balkon van circa 22 m² gericht op het zuiden, welke middels de schuifpui zorgt voor een mooie eenheid tussen de woonkamer en het balkon. De ruimte op de begane grond bestaat uit circa 150 m² kantoorruimte en circa 48 m² magazijn/opslagruimte. Dit object is gunstig gelegen op bedrijventerrein De Frankeneng. In het kantoorpand aan de achterzijde (Morsestraat 30B) zijn 5 studentenwoningen gerealiseerd, welke sinds 2012 worden verhuurd. De huurinkomsten hiervan bedragen in totaal € 1.850,00 per maand, inclusief gas, water en elektra. Dit betreft een tijdelijke situatie welke gedoogd wordt door de Gemeente Ede.

De Morsestraat zelf is een straat welke sterk in ontwikkeling is. Aan de even zijde zijn reeds meerdere aanpassingen geweest en nog enkele gepland, maar ook voor de oneven zijde zijn er plannen. Wij informeren u hier graag over. Verder wordt deze locatie gekenmerkt door haar diversiteit van aanwezige bedrijven en uitstekende bereikbaarheid. Het is gelegen nabij de Galvanistraat/Frankeneng, de doorgaande weg op het bedrijventerrein. In de nabijheid bevinden zich de op- en afritten van de Rijkswegen A12 en A30. Via de A30 is de Rijksweg A1 optimaal te bereiken. Ook middels openbaar vervoer is het object prima bereikbaar, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 450 meter afstand. De op- en afritten van zowel de A12 als de A30 zijn optimaal te bereiken.

Om een juiste indruk te krijgen van dit woon/werkobject is een bezichtiging absoluut aan te raden.

Vloeroppervlakte
De totale vloeroppervlakte bedraagt circa 586 m², als volgt verdeeld:
•De begane grond voor (huisnummer 30) heeft een oppervlakte van circa 204 m²;
•De bovenverdieping (huisnummer 30A) heeft een oppervlakte van circa 142 m²;
•De begane grond achter (huisnummer 30B) heeft een oppervlakte van circa 97 m²;
•De bovenverdieping achter (huisnummer 30B) heeft een oppervlakte van circa 143 m².

De genoemde metrages zijn niet bepaald op basis van een NEN-meting en derhalve indicatief en vrijblijvend van aard.

Indeling woning
In de royale ontvangsthal van de woning gekomen heeft u toegang tot diverse vertrekken. U vindt hier onder andere een bijkeuken met aansluiting voor een wasmachine, toiletruimte met ‘zwevend’ toilet en fontein, de complete badkamer met een ligbad, wastafel, douchehoek en designradiator en een tweetal slaapkamers.

De royale woonkamer welke voorzien is van grote raampartijen zorgt voor enorm veel lichtinval. In de woonkamer bevindt zich de open keuken welke beschikt over een kookeiland en praktische inbouwapparatuur. Aan de woonkamer grenst het heerlijke, ruime balkon welke middels de schuifpui zorgt voor een mooie eenheid tussen de woonkamer en het balkon.

Voorzieningen
Het object wordt opgeleverd in de huidige staat, gedeeltelijk verhuurde (studenten)kamers voor in totaal € 1.850,00 per maand inclusief gas, water en elektra.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Ede.
Sectie: D.
Nummer: 8960.
Perceeloppervlakte: 615 m².

Bouwjaar
2006.

Energielabel
Morsestraat 30 en 30 A zijn voorzien van energielabel A.
Morsestraat 30 B is voorzien van energielabel B.

Parkeren
Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Vraagprijs
€ 650.000,00 kosten koper.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom, af te geven bij of te storten op de rekening van instrumenterend notaris.

Notaris
Ter keuze koper.

Betaling
Gelijktijdig met de overdracht ten kantore van instrumenterend notaris.

Aanvaarding
In overleg.

Baten en lasten
Alle baten, lasten en verschuldigde canons, waaronder begrepen heffingen die voortvloeien uit de akte van splitsing en/of reglement (indien van toepassing) komen voor rekening van de kopende partij vanaf de datum van notarieel transport. De lopende baten, lasten en dergelijke, met uitzondering van de onroerende zaakbelasting wegens feitelijk gebruik, zullen tussen partijen naar rato worden verrekend.

Overige condities
Koopovereenkomst conform model notariaat.

Plattegrondtekeningen
De in deze projectinformatie opgenomen tekeningen zijn slechts van indicatieve aard. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. CMC Bedrijfsmakelaars staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen
Koopsom€ 650.000,- k.k.
Status beschikbaar
Beschikbaar in overleg
Bestemming
Hoofdbestemming kantoor
Nevenbestemming(en)
Bouwjaar 2005
Oppervlakten
Bedrijfsruimte 48 m2
Kantoor 586 m2
Lees de volledige omschrijving

Locatie