Morsestraat 30
6716 AH Ede

Koop
Koopprijs op aanvraag

Omschrijving

Wonen en werken combineren? Dan is deze kantoorruimte met bijbehorende magazijn/opslagruimte en bovengelegen woning mogelijk iets voor u. De woning kan ook als kantoorruimte worden gebruikt!

De ruimte op de begane grond bestaat uit circa 158 m² kantoorruimte en circa 48 m² magazijn/opslagruimte. Dit object is gunstig gelegen op bedrijventerrein De Frankeneng. Aan de achterzijde zijn 5 studentenwoningen gerealiseerd, die ook als kantoorruimte gebruikt kunnen worden! De huurinkomsten hiervan bedragen in totaal € 1.850,00 per maand, inclusief gas, water en elektra. Dit betreft een situatie welke gedoogd wordt door de Gemeente Ede.

De locatie wordt gekenmerkt door haar diversiteit van aanwezige bedrijven en uitstekende bereikbaarheid. Het is gelegen nabij de Galvanistraat/Frankeneng, de doorgaande weg op het bedrijventerrein. In de nabijheid bevinden zich de op- en afritten van de Rijkswegen A12 en A30. Via de A30 is de Rijksweg A1 optimaal te bereiken. Ook middels openbaar vervoer is het object prima bereikbaar, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 450 meter afstand. De op- en afritten van zowel de A12 als de A30 zijn optimaal te bereiken.

Om een juiste indruk te krijgen van dit woon/werkobject is een bezichtiging absoluut aan te raden.

Vloeroppervlakte
De totale vloeroppervlakte bedraagt circa 586 m², als volgt verdeeld:
•circa 158 m2 aan kantoorruimte op de begane grond;
•circa 48 m2 aan magazijn-/opslagruimte op de begane grond;
•circa 147 m2 woon-/kantoorruimte op de eerste verdieping;
•circa 233 m2 aan studentenkamers aan de achterzijde van de eerste verdieping met een separate ingang. Deze ruimte kan ook als kantoorruimte gebruikt worden!

Bovenstaande ruimtes (/adressen) zijn eenvoudig te gebruiken als één kantoorruimte, door het aanbrengen van kleine aanpassingen.

De genoemde metrages zijn niet bepaald op basis van een NEN-meting en derhalve indicatief en vrijblijvend van aard.

Indeling woning
In de royale ontvangsthal van de woning gekomen heeft u toegang tot diverse vertrekken. U vindt hier onder andere een bijkeuken met aansluiting voor een wasmachine, toiletruimte met ‘zwevend’ toilet en fontein, de complete badkamer met een ligbad, wastafel, douchehoek en designradiator en een tweetal slaapkamers.

De royale woonkamer welke voorzien is van een grote raampartijen zorgt voor enorm veel lichtinval. In de woonkamer bevindt zich de open keuken welke beschikt over een kookeiland en praktische inbouwapparatuur. Aan de woonkamer grenst het heerlijke, ruime balkon welke middels de schuifpui zorgt voor een mooie eenheid tussen de woonkamer en het balkon.

LET OP: De woning kan ook gebruikt worden als kantoorruimte.

Voorzieningen
Het object wordt opgeleverd in de huidige staat, gedeeltelijk verhuurde (studenten)kamers voor in totaal € 1.850,00 per maand inclusief gas, water en elektra.

Energielabel
Morsestraat 30 is energielabel A.
Morsestraat 30 A is een energielabel A.
Morsestraat 30 B is een energielabel B.

Kadastrale gegevensGemeente: Ede.
Sectie: D
Nummer: 8960.
Perceeloppervlakte: 615 m².

Bouwjaar
2005.

Parkeren
Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.(minimaal 5 parkeerplekken)

Vraagprijs
Koopprijs op aanvraag.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom, af te geven bij of te storten op de rekening van instrumenterend notaris.

Notaris
Ter keuze koper.

Betaling
Gelijktijdig met de overdracht ten kantore van instrumenterend notaris.

Aanvaarding
In overleg.

Baten en lasten
Alle baten, lasten en verschuldigde canons, waaronder begrepen heffingen die voortvloeien uit de akte van splitsing en/of reglement (indien van toepassing) komen voor rekening van de kopende partij vanaf de datum van notarieel transport. De lopende baten, lasten en dergelijke, met uitzondering van de onroerende zaakbelasting wegens feitelijk gebruik, zullen tussen partijen naar rato worden verrekend.

Overige condities
Koopovereenkomst conform model notariaat.

Plattegrondtekeningen
De in deze projectinformatie opgenomen tekeningen zijn slechts van indicatieve aard. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. CMC Bedrijfsmakelaars staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen
KoopsomKoopprijs op aanvraag
Status beschikbaar
Beschikbaar in overleg
Bestemming
Hoofdbestemming kantoor
Nevenbestemming(en)
Bouwjaar 2005
Oppervlakten
Kantoor 586 m2
Lees de volledige omschrijving

Locatie