Kerkewijk 31
3901 EB Veenendaal

Huur
€ 85,- /m2 /jr

Omschrijving

Aan de Kerkewijk, aan de rand van het bruisende centrum van Veenendaal, bevindt zich deze ruimte ter grootte van circa 600 m². Dit voormalige Hoogvliet pand, gelegen op uitstekende zichtlocatie, beschikt over voldoende eigen parkeerplaatsen en is multifunctioneel invulbaar. Denk hierbij aan kantoor, (dag)horeca, sportschool of kinderdagverblijf (detailhandel behoort niet tot de mogelijkheden).

In de directe omgeving van het object zijn een groot aantal winkels, bedrijven in dienstverlenende sector en diverse gezellige horecagelegenheden gevestigd. Pal tegenover het object bevindt zich theater “De Lampegiet” met daarnaast gelegen een groot parkeerterrein. Het NS-station van Veenendaal-Centrum bevindt zich op korte afstand.

Vloeroppervlakte
De totale verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt circa 600 m².

De genoemde metrages zijn niet bepaald op basis van een NEN-meting en derhalve indicatief en vrijblijvend van aard.

Voorzieningen
Het pand wordt opgeleverd in de huidige staat.

Bouwjaar
Omstreeks 1979.

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Tevens is er in de directe omgeving sprake van veel (betaalde) parkeergelegenheden.

Huurprijs
€ 85,00 per m² per jaar, exclusief btw.

Btw
Het uitgangspunt is btw belaste verhuur. Indien huurder de btw niet kan verrekenen dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten
Huurder is voor eigen rekening en risico direct contractant bij de openbare nutsbedrijven.

Huurtermijn
In overleg.

Opzegtermijn
In overleg.

Zekerheidsstelling
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie (3) maanden huur, inclusief btw.

Betaling
Huurpenningen, servicekosten en btw per maand vooruit.

Aanvaarding
In overleg.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het meest recente standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Plattegrondtekeningen
De in deze projectinformatie opgenomen tekeningen zijn slechts van indicatieve aard. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. CMC Bedrijfsmakelaars staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs€ 85,- /m2 /jr
Status beschikbaar
Beschikbaar in overleg
Bestemming
Hoofdbestemming bedrijfsruimte
Nevenbestemming(en)
Bouwjaar 1979
Oppervlakten
Bedrijfsruimte 600 m2
Lees de volledige omschrijving

Locatie