Maandereind 48
6711 AE Ede

Huur
€ 9.000,- /jr

Omschrijving

Het betreft circa 60 m² representatieve winkelruimte op de begane grond aan de entree van het centrum van Ede. De winkelruimte is gelegen nabij diverse gerenommeerde winkelformules. De perfecte locatie voor uw onderneming!

Het Maandereind beschikt over authentieke winkels vol met het ‘'DNA van Ede'’ en kenmerkt zich door een gezonde combinatie van lokale ondernemers, landelijke winkelbedrijven en diverse horecagelegenheden. Creatieve ondernemers die grotendeels ook wonen in de gemeente Ede maken het Maandereind tot een van de leukere winkelstraten van Ede.

Het centrum van Ede beschikt over een groot en gevarieerd aanbod aan winkels. In de directe omgeving bevinden zich verschillende nationale en internationale retailers alsmede diverse lokale winkeliers zoals ondermeer Schuurman Schoenen, Effe Anders, Le Ballon, Dodici, Sfeer&Meer en 100% Voetbal.

Vloeroppervlakte
De totale verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt circa 60 m². Eventueel is het metrage uit te breiden met het achtergelegen object gelegen aan de Nieuwe Stationsstraat 43 te Ede. Circa 43 m2 winkelruimte op de begane grond en een souterrain van circa 33 m2.

De genoemde metrages zijn niet bepaald op basis van een NEN-meting en derhalve indicatief en vrijblijvend van aard.

Voorzieningen
Het opleveringsniveau zal in nader overleg worden bepaald, één en ander is afhankelijk van de wensen van huurder.

Parkeren
In de directe omgeving zijn ruim voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Huurprijs
€ 750,00 per maand , exclusief servicekosten en btw.

Btw
Het uitgangspunt is btw belaste verhuur. Indien huurder de btw niet kan verrekenen dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten
Huurder is voor eigen rekening en risico direct contractant bij de openbare nutsbedrijven.

Huurtermijn
In overleg.

Opzegtermijn
In overleg

Zekerheidsstelling
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie (3) maanden huur, inclusief btw.

Betaling
Huurpenningen, servicekosten en btw per maand vooruit.

Aanvaarding
Vanaf 1 maart 2020 of eventueel eerder in overleg.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het meest recente standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. CMC Bedrijfsmakelaars staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs€ 9.000,- /jr
Status beschikbaar
Beschikbaar in overleg
Bestemming
Hoofdbestemming winkel
Nevenbestemming(en)
Bouwperiode 1906-1930
Oppervlakten
Winkel 60 m2
Lees de volledige omschrijving

Locatie