Maandereind 47
6711 AB Ede

Huur
€ 52.500,- /jr

Omschrijving

Het betreft winkelruimte ter grootte van circa 400 m² op de begane grond. Het pand is zowel via de voor- als achterzijde bereikbaar waardoor de ruimte gemakkelijk te bevoorraden is.

Het centrum van Ede beschikt over een groot en gevarieerd aanbod aan winkels. In de directe omgeving bevinden zich verschillende nationale en internationale retailers alsmede diverse lokale winkeliers zoals ondermeer Schuurman Schoenen, Effe Anders, Le Ballon, Dodici, Sfeer&Meer en 100% Voetbal.

Vloeroppervlakte
De verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt circa 400 m².

De genoemde metrages zijn niet bepaald op basis van een NEN-meting en derhalve indicatief en vrijblijvend van aard.

Voorzieningen
Het opleveringsniveau zal in nader overleg worden bepaald, één en ander is afhankelijk van de wensen van huurder.

Parkeren
Er bevinden zich op het achtergelegen parkeerterrein voldoende eigen parkeerplaatsen.

Huurprijs
Vanaf € 52.500,00 per jaar, exclusief btw, een en ander afhankelijk van opleveringsniveau, huurtermijn en gewenste metrage.

BtwHet uitgangspunt is btw belaste verhuur. Indien huurder de btw niet kan verrekenen dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
In overleg.

Opzegtermijn
In overleg.

Zekerheidsstelling
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie (3) maanden huur, inclusief eventuele servicekosten en btw.

Betaling
Huurpenningen en btw per maand vooruit.

Aanvaarding
In overleg.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het meest recente standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Plattegrondtekeningen
De in deze projectinformatie opgenomen tekeningen zijn slechts van indicatieve aard. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. CMC Bedrijfsmakelaars staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs€ 52.500,- /jr
Status beschikbaar
Beschikbaar in overleg
Bestemming
Hoofdbestemming winkel
Nevenbestemming(en)
Bouwjaar 1906
Oppervlakten
Winkel 400 m2
Lees de volledige omschrijving

Locatie