Scheepjeshof 80
3901 CW Veenendaal

Huur
€ 195,- /m2 /jr

Omschrijving

In het hart van Veenendaal bevindt zich het moderne winkelcentrum De Scheepjeshof. Binnen dit overdekte winkelcentrum is sprake van een zeer gevarieerd aanbod aan winkels met een fraaie eigentijdse uitstraling. Reeds 90% is verhuurd aan diverse gerenommeerde ketens, lokale winkeliers en horecabedrijven. Er zijn nog enkele winkelruimten beschikbaar, vanaf circa 80 m² tot circa 1.150 m², waaronder één winkelruimte aan de buitenzijde aan het Scheepjeshofplein.

Het comfort van overdekt winkelen en de ondergelegen zeer goed bezochte parkeergarage zorgen ervoor dat steeds meer ondernemers voor winkelcentrum De Scheepjeshof kiezen. Buiten de lokale winkeliers en horeca zijn er diverse grote ketens gevestigd, zoals: Aldi, Action, Boni, Takko Fashion, Jysk, Kik Textiel, Bristol en Jac Hensen.

Kortom: het uitgebreide winkelaanbod, de uitstekende parkeervoorzieningen, sfeervolle horeca en culturele activiteiten biedt veel consumenten een gezellig dagje shoppen in het centrum van Veenendaal. Veenendaal is met 2 op- en afritten op de A12 goed bereikbaar. Hierdoor heeft Veenendaal ook regionaal een goede dekking. Ook met het openbaar vervoer is het centrum van Veenendaal goed bereikbaar.

Vloeroppervlakte
De totale verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt circa 96 m².

Parkeren
Onder winkelcentrum De Scheepjeshof bevindt zich een ruime en zeer goed bezochte parkeergarage welke direct toegang biedt tot het winkelcentrum.

Huurprijs
Vanaf € 195,00 per m² per jaar, exclusief voorschot servicekosten, promotiekosten en BTW.

BTW
Het uitgangspunt is BTW belaste verhuur. Indien huurder de BTW niet kan verrekenen dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten
De winkelruimten hebben een eigen aansluiting voor elektra, waarvoor huurder een eigen contract dient af te sluiten bij de netbeheerder en elektraleverancier.

Daarnaast zijn er servicekosten en promotiekosten van toepassing:
Het voorschot servicekosten bedraagt € 40,00 per m² per jaar, exclusief BTW en heeft betrekking op de navolgende leveringen en diensten:
•service(-abonnement), waterverbruik, elektraverbruik, gasverbruik, verbruiksmeting, bediening, storingen verhelpen, keuringskosten e.d. ten behoeve van gemeenschappelijke ruimten/voorzieningen;
•gemeenschappelijke verlichting, daaronder begrepen de kosten van armaturen, buizen en lampen;
•wassen van de ramen van de algemene- en dienstruimten aan de binnen- en buitenzijde;
•vuilafvoer;
•schoonhouden van de algemene- en dienstruimten, algemene terreinen, parkeerruimten, wegen, enzovoort;
•onderhoud en vervanging van de plantenbakken en van meubilair, vloerbedekking en stoffering in de algemene dienstruimten;
•portier(s), bewaker(s), andere functionarissen die diensten verrichten ten behoeve van het gebouw/complex waarvan het gehuurde deel uitmaakt (inclusief telefoon, enzovoorts);
•overige leveringen en diensten;
•onderhoudscontract dak;
•terrein onderhoud;
•alle andere voorzieningen, die redelijkerwijs geacht worden in het belang van huurder te zijn getroffen respectievelijk te zijn verleend, een en ander ten behoeve van de algemene ruimten en de bij het complex horende algemene terreinen;
•omzetbelasting over de kosten van leveringen en diensten;
•beheer en administratie van de leveringen en diensten met de hierover verschuldigde omzetbelasting;
•administratiekosten ad. 5% voor de hierboven vermelde werkzaamheden en diensten.

Het voorschot promotiekosten bedraagt € 10,00 per m² per jaar, exclusief BTW en wordt rechtstreeks voldaan aan de winkeliersvereniging.

Huurtermijn
In overleg.

Opzegtermijn
In overleg.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie (3) maanden huur, inclusief voorschot servicekosten en BTW.

Betaling
Huurpenningen, voorschot servicekosten en BTW per maand vooruit.

Aanvaarding
In overleg.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het meest recente standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Plattegrondtekeningen
De in deze projectinformatie opgenomen tekeningen zijn slechts van indicatieve aard. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. CMC Bedrijfsmakelaars staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs€ 195,- /m2 /jr
Status beschikbaar
Beschikbaar in overleg
Bestemming
Hoofdbestemming winkel
Nevenbestemming(en)
Bouwjaar 1990
Oppervlakten
Winkel 96 m2
Lees de volledige omschrijving

Locatie