Sterkerij 23+ 123
6717 XR Ede

Huur
€ 10.500,- /jr

Omschrijving

Fysiotherapeut, opticien, psycholoog, en vele andere opgelet! Bent u actief in de medische/commerciële dienstverlening? Er is nu een unieke mogelijkheid in de nieuwe woonomgeving op het voormalige Enka Terrein ter grootte van circa 70 m² per unit. De ruimten worden opgeleverd inclusief een dekvloer, pantry en toilet!

De Sterkerij ligt op 5 minuten van de Rijksweg A12 en op loopafstand van het Intercity station Ede-Wageningen. De rijksweg A30 vormt de verbinding tussen de A12 en de A1 (Enschede-Amsterdam) en is eveneens binnen enkele minuten gemakkelijk te bereiken. Op de nabij gelegen Parkweg (5 minuten lopen) bevinden zich allen denkbare voorzieningen.

Op Enka is een bijzondere nieuwbouw woonwijk in Ede waar je gloednieuw woont en werkt op een historische locatie. Zo’n 800 van de ca. 1200 woningen zijn al gerealiseerd! Recent is gebouw ‘De Fietser’ geopend en tegenover het Enka Huis zal in de toekomst een restaurant/lunchroom gevestigd zijn. De basisschool bevindt zicht straks op loopafstand van het Enka Huis.

Het Enka Huis is gevestigd in de wijk het Carré. Dit is het dynamische hart van de wijk. Een lekker eigentijdse buurt met pleinen en gezellige doorkijkjes. Veel variatie! Hier is de historie het meest zichtbaar en lopen wonen en werken, binnen en buiten naadloos in elkaar over.

Vloeroppervlakte
De totale verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt circa 140 m², als volgt verdeeld:
• Sterkerij 23 : circa 70 m²;
• Sterkerij 123 : circa 70 m².

Voorzieningen
De commerciële units worden opgeleverd in de huidige staat, onder meer voorzien van:

•dekvloer;
•pantry;
•toilet.

Parkeren
Mogelijkheid om per unit 2 privé parkeerplaatsen te huren in de garage onder het gebouw. Huurprijs € 40,00 per maand, exclusief btw.

Huurprijs
€ 875,00 per unit per maand, exclusief btw.

Btw
Het uitgangspunt is btw belaste verhuur. Indien huurder de btw niet kan verrekenen dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten
Huurder is voor eigen rekening en risico direct contractant bij de openbare nutsbedrijven. Eventuele overige servicekosten zijn nader te bepalen.

Huurtermijn
5 jaar met een aansluitende optietermijn van 5 jaar.

Opzegtermijn
12 kalendermaanden voor het einde van een huurperiode.

Bijzonderheden
Geen detailhandel toegestaan.

Zekerheidsstelling
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie (3) maanden huur, inclusief btw.

Betaling
Huurpenningen en btw per maand vooruit.

Aanvaarding
In overleg.
Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het meest recente standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Plattegrondtekeningen
De in deze projectinformatie opgenomen tekeningen zijn slechts van indicatieve aard. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. CMC Bedrijfsmakelaars staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs€ 10.500,- /jr
Status beschikbaar
Beschikbaar in overleg
Bestemming
Hoofdbestemming kantoor
Nevenbestemming(en)
Bouwjaar 2018
Oppervlakten
Kantoor 140 m2
Vanaf: 70m 2
Lees de volledige omschrijving

Locatie