Scheepjeshof 98
3901 CX Veenendaal

Huur
€ 29.500,- /jr

Omschrijving

In het hart van Veenendaal bevindt zich het representatieve winkelcentrum De Scheepjeshof. Binnen dit overdekte winkelcentrum zijn er nog enkele winkelruimten beschikbaar waaronder deze winkelruimte op zichtlocatie aan het Scheepjeshofplein ter grootte van circa 179 m² BVO. Ruim 90% is reeds verhuurd!

Winkelcentrum De Scheepjeshof is na een grondige renovatie veranderd in een modern winkelcentrum. Een zeer gevarieerd aanbod aan winkels, een fraaie eigentijdse uitstraling, het comfort van overdekt winkelen en een ruime ondergelegen parkeergarage zorgen ervoor dat steeds meer ondernemers voor winkelcentrum De Scheepjeshof kiezen. Reeds 90% is nu verhuurd!

Buiten lokale winkeliers en horeca zijn er ook grote ketens in winkelcentrum De Scheepjeshof gevestigd zoals: Aldi, Action, Boni, Bristol, Takko Fashion, Jysk, Lunchroom De Belevenis en de Duitse textieldiscounter Kik.

Het uitgebreide winkelaanbod, de uitstekende parkeervoorzieningen, sfeervolle horeca en culturele activiteiten biedt veel consumenten een gezellig dagje shoppen in het centrum van Veenendaal. Veenendaal is met 2 op- en afritten op de A12 goed bereikbaar. Hierdoor heeft Veenendaal ook regionaal een goede dekking. Ook met het openbaar vervoer is het centrum van Veenendaal goed bereikbaar.

Vloeroppervlakte
De totale verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt circa 179 m².
De genoemde metrage is niet bepaald op basis van een NEN-meting en derhalve indicatief en vrijblijvend van aard.

Parkeren
Onder winkelcentrum De Scheepjeshof bevindt zich een ruime en goed bezochte parkeergarage.

Huurprijs
€ 29.500,00 per jaar, exclusief voorschot servicekosten, promotiekosten en btw.

Btw
Het uitgangspunt is btw belaste verhuur. Indien huurder de btw niet kan verrekenen dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten
De winkelruimte heeft een eigen aansluiting voor elektra, waarvoor huurder een eigen contract dient af te sluiten bij de netbeheerder en elektraleverancier.

Daarnaast zijn er servicekosten en promotiekosten van toepassing:

Het voorschot servicekosten bedraagt € 35,00 per m² per jaar, exclusief btw en heeft betrekking op de navolgende leveringen en diensten:
•service(-abonnement), waterverbruik, elektraverbruik, gasverbruik, verbruiksmeting, bediening, storingen verhelpen, keuringskosten e.d. ten behoeve van gemeenschappelijke ruimten/voorzieningen;
•gemeenschappelijke verlichting, daaronder begrepen de kosten van armaturen, buizen en lampen;
•wassen van de ramen van de algemene- en dienstruimten aan de binnen- en buitenzijde;
•vuilafvoer;
•schoonhouden van de algemene- en dienstruimten, algemene terreinen, parkeerruimten, wegen, enzovoort;
•onderhoud en vervanging van de plantenbakken en van meubilair, vloerbedekking en stoffering in de algemene dienstruimten;
•portier(s), bewaker(s), andere functionarissen die diensten verrichten ten behoeve van het gebouw/complex waarvan het gehuurde deel uitmaakt (inclusief telefoon, enzovoorts);
•overige leveringen en diensten;
•onderhoudscontract dak;
•terrein onderhoud;
•zo nodig extra accountantscontrole op de voorzieningen en kosten.
•alle andere voorzieningen, die redelijkerwijs geacht worden in het belang van huurder te zijn getroffen respectievelijk te zijn verleend, een en ander ten behoeve van de algemene ruimten en de bij het complex horende algemene terreinen;
•omzetbelasting over de kosten van leveringen en diensten;
•beheer en administratie van de leveringen en diensten met de hierover verschuldigde omzetbelasting;
•administratiekosten ad. 5% voor de hierboven vermelde werkzaamheden en diensten.

De promotiekosten bedragen € 10,00 per m² per jaar, exclusief btw en worden rechtstreeks voldaan aan de winkeliersvereniging.

Huurtermijn
In overleg.

Opzegtermijn
In overleg.

Zekerheidsstelling
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie (3) maanden huur, inclusief btw.

Betaling
Huurpenningen, servicekosten en btw per maand vooruit.

Aanvaarding
In overleg.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het meest recente standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. CMC Bedrijfsmakelaars staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs€ 29.500,- /jr
Status beschikbaar
Beschikbaar in overleg
Bestemming
Hoofdbestemming winkel
Nevenbestemming(en)
Bouwperiode 1991-2000
Oppervlakten
Winkel 179 m2
Lees de volledige omschrijving

Locatie