Hoofdstraat 25
3901 AB Veenendaal

Huur
€ 31.000,- /jr

Omschrijving

UNIEKE KANS! Gelegen op een absolute A-1 locatie in het centrum van Veenendaal bevindt zich deze winkelruimte ter grootte van circa 110 m². Achter de winkelruimte is nog circa 97 m² magazijn- en overige ruimte beschikbaar. Het pand heeft een frontbreedte van circa 4 meter.

De aangeboden winkelruimte ligt midden in het kernwinkelgebied (A-1) van Veenendaal, tussen de beide entrees van winkelcentrum Passage/Corridor. Buiten vele lokale ondernemers zijn er grote ketens in de directe omgeving gevestigd zoals: Men at Work, Vodafone, Hunkemöller, Zeeman, Only, Douglas, Sneakers, ICI Paris, KPN, Hema, Jack & Jones, et cetera.

Het uitgebreide winkelaanbod, de uitstekende parkeervoorzieningen, sfeervolle horeca en culturele activiteiten bieden veel consumenten een gezellig dagje shoppen in het centrum van Veenendaal. Veenendaal is met 2 op- en afritten op de A12 dan ook goed bereikbaar. Hierdoor heeft Veenendaal ook regionaal een goede dekking. Met drie NS-stations is Veenendaal ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Vloeroppervlakte
De totale verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt circa 207 m².

De genoemde metrages zijn niet bepaald op basis van een NEN-meting en derhalve indicatief en vrijblijvend van aard.

Voorzieningen
Het object zal worden opgeleverd in de huidige staat. De in het pand aanwezige installaties en/of roerende zaken zullen om niet aan huurder worden overgedragen. Herstel, onderhoud, vervanging en vernieuwing is geheel voor rekening en risico van huurder.

Parkeren
In de directe omgeving is ruim voldoende (openbare) parkeergelegenheid aanwezig.

Huurprijs
€ 31.000,00 per jaar, exclusief BTW.

BTW
Het uitgangspunt is BTW belaste verhuur. Indien huurder de BTW niet kan verrekenen dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten
Huurder is voor eigen rekening en risico direct contractant bij de openbare nutsbedrijven voor wat betreft de levering gas, water en elektra.

Huurtermijn
In overleg.

Opzegtermijn
In overleg.

Zekerheidsstelling
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie (3) maanden huur, inclusief BTW.

Betaling
Huurpenningen en BTW per maand vooruit.

Aanvaarding
In overleg.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het meest recente standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Plattegrondtekeningen
De in deze projectinformatie opgenomen tekeningen zijn slechts van indicatieve aard. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. CMC Bedrijfsmakelaars staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs€ 31.000,- /jr
Status beschikbaar
Beschikbaar in overleg
Bestemming
Hoofdbestemming winkel
Nevenbestemming(en)
Bouwjaar 1910
Oppervlakten
Winkel 207 m2
Lees de volledige omschrijving

Locatie