Ambachtsweg 0ong
3953 BZ Maarsbergen

Koop
€ 169.000,- v.o.n.

Omschrijving

REEDS 50% VERKOCHT! Nieuw te bouwen representatieve bedrijfsunits gelegen op een centrale locatie nabij de op- en afritten van de Rijksweg A12. De units zijn beschikbaar vanaf circa 199 m² en beschikken ieder over eigen parkeerplaatsen en een overheaddeur van circa 4m hoog.

De bedrijfsunits zijn centraal gelegen in Nederland, op de grens van de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei, omringd door bos en nabij de op- en afritten van de A12 richting Utrecht en Arnhem. Met eigen vervoer is de locatie, zowel via de provinciale wegen als via de snelwegen, goed bereikbaar. Openbaar vervoer is op loopafstand gelegen.

Bedrijfsunits
UnitBegane grondVerdieping ParkeerplaatsenKoopsom*
1187,41 m² 177,72 m² 5 VERKOCHT
2 99,33 m² 99,33 m² 3 € 169.000,00
3 99,33 m² 99,33 m² 3 € 169.000,00
4100,42 m² 100,41 m² 3 VERKOCHT
*De genoemde koopsommen zijn vrij op naam en exclusief btw.

Voorzieningen
De bedrijfsunits worden opgeleverd in de casco staat conform de technische omschrijving welke op aanvraag beschikbaar is.

Technische omschrijving
De volledige technische omschrijving is op aanvraag beschikbaar. Belangrijke kenmerken van dit project zijn :
• een eigen hoofdbemetering per bedrijfsunit;
• twee vuilwateraansluitpunten;
Ambachtsweg 5 fase 2, Maarsbergen
• nuttige belasting begane grond betreft 1.500 kg/m² en de nuttige belasting van de verdiepingsvloer bedraagt 500 kg/m².
• geïsoleerde borstweringspaneel onder de gevelkozijnen en sandwichbeplating. Vanaf de betonvloer (peilniveau) tot bovenkant fundering, volgend uit tekening en details.
• overheaddeur van circa 3510 mm bij 4000 mm.
• houten dichte binnentrap met tussenbordes, 1maal grondverf wit 50 mu. De treden worden voorzien van 1 stuks in gefreesde rubber antislip profiel. Op de vrij zijde van de trap wordt een houten balustradehekwerk aangebracht.
• verzekerde garantie van 10 jaar op de waterdichtheid.
• gevlinderde vloer.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom, af te geven bij of te storten op de rekening van instrumenterend notaris.

Notaris
OLENZ Notarissen te Veenendaal.

Betaling
Op basis van het in de koopovereenkomst genoemde termijnschema.

Aanvaarding
In overleg, waarbij het streven is eerste kwartaal 2020.

Baten en lasten
Alle baten, lasten en verschuldigde canons, waaronder begrepen heffingen die voortvloeien uit de akte van splitsing en/of reglement (indien van toepassing) komen voor rekening van de kopende partij vanaf de datum van notarieel transport. De lopende baten, lasten en dergelijke, met uitzondering van de onroerende zaakbelasting wegens feitelijk gebruik, zullen tussen partijen naar rato worden verrekend.

Vereniging van Eigenaren
Er zal een Vereniging van Eigenaren (VVE) worden opgericht om gezamenlijke belangen te verwezenlijken en te beheren. Indicatie van de maandelijkse bijbehorende servicekosten: circa € 75,00 per bedrijfsunit per maand, exclusief btw. Voor het opstarten van de Vereniging van Eigenaren worden er eenmalige opstartkosten van € 500,00, exclusief btw in rekening gebracht.

Bestemming
De exploitatie van de bedrijfsunits dienen te voldoen aan die hieromtrent van overheidswege gestelde eisen conform het bestemmingsplan en aanvullende restricties van de gemeente Veenendaal en ontwikkelaar Frank van Woerden Vastgoed B.V.

Overige condities
Koopovereenkomst conform model OLENZ Notarissen te Veenendaal.

Tekeningen en impressies
De in deze projectinformatie opgenomen tekeningen zijn slechts van indicatieve aard. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Bijlagen
•artist impressions
•indeling bedrijfsunits
•verkoopboek (op aanvraag beschikbaar)
•technische omschrijving (op aanvraag beschikbaar)
•concept koopovereenkomst (op aanvraag beschikbaar)
•concept aanneemovereenkomst (op aanvraag beschikbaar)
•over de CMC Groep.

De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. CMC Bedrijfsmakelaars staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen
Koopsom€ 169.000,- v.o.n.
Status beschikbaar
Beschikbaar in overleg
Bestemming
Hoofdbestemming bedrijfsruimte
Nevenbestemming(en)
Bouwjaar 2019
Oppervlakten
Bedrijfsruimte 201 m2
Vanaf: 199m 2
Lees de volledige omschrijving

Locatie