De Smalle Zijde 20a
3903 LP Veenendaal

Koop
Koopprijs op aanvraag

Omschrijving

Dit eigentijdse en representatieve bedrijfsobject bevindt zich op een van de beste zichtlocaties van Veenendaal; door de uitstraling van het pand en de ligging op de hoek van de drukke rotonde Rondweg-Oost / De Smalle Zijde zet uw bedrijf zich hier goed in de kijker!

Het moderne kantoorgebouw biedt circa 620 m² showroom-/kantoorruimte op de begane grond (inclusief een professionele bedrijfskeuken) en circa 1.100 m² kantoorruimte verspreid over de eerste en tweede verdieping. Opvallend architectonisch detail is de directiekamer, die als een verkeerstoren uit het gebouw springt. Net als bij een echte verkeerstoren is er door de grote raampartijen een goed overzicht over de omgeving.

Parkeren
Het object is voorzien van zeer veel parkeerplaatsen op eigen terrein vanwege de ligging op een zeer groot kavel van circa 6.782 m².

Ligging
Het object is gelegen op een goed bereikbare locatie op bedrijventerrein Het Ambacht, welke strategisch is gelegen direct aan de Rondweg-Oost met snelle verbindingen naar de Rijkswegen A12 (Den Haag-Utrecht-Arnhem) en A15 (Rotterdam-Nijmegen). De woonboulevard met bedrijven als Praxis, Karwei, DOK2, Kwantum, Beter Bed, Carpet Right en Leen Bakker bevindt zich letterlijk om de hoek!

Uitbreiding
De mogelijkheid bestaat om -in aanvulling op de bestaande bebouwing- een bedrijfshal te realiseren op het naastgelegen kavel. Hiervoor dient nog een vergunning aangevraagd te worden bij de gemeente Veenendaal.

Vloeroppervlakte
Het object wordt opgeleverd in de huidige staat, onder meer voorzien van:
-liftinstallatie en trappenhuis;
-screens;
-pantry per verdieping;
-sanitaire voorzieningen per verdieping;
-(glazen) scheidingswanden;
-systeemplafonds met ingebouwde verlichtingsarmaturen;
-vloerafwerking;
-brandblusmiddelen;
-alarminstallatie;
-airconditioning;
-te openen ramen;
-lichtkoepels;
-terrein verlichting.

Vloeroppervlakte
De totale vloeroppervlakte bedraagt circa 1.720 m², als volgt verdeeld:
-kantoor-/showroomruimte circa 620 m² gelegen op de begane grond;
-kantoorruimte circa 560 m² gelegen op de eerste verdieping;
-kantoorruimte circa 540 m² gelegen op de tweede verdieping.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Veenendaal.
Sectie: D.
Nummer: 8640.
Perceelgrootte: 6.782 m².

Bouwjaar
Omstreeks 1998.

Vraagprijs
Op aanvraag.

Baten en lasten
Alle baten, lasten en verschuldigde canons, waaronder begrepen heffingen die voortvloeien uit de akte van splitsing en/of reglement (indien van toepassing) komen voor rekening van de kopende partij vanaf de datum van notarieel transport. De lopende baten, lasten en dergelijke, met uitzondering van de onroerende zaakbelasting wegens feitelijk gebruik, zullen tussen partijen naar rato worden verrekend.

Betaling
Gelijktijdig met de overdracht ten kantore van instrumenterend notaris.

Notaris
Ter keuze koper.

Zekerheidstellingen
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom, af te geven bij of te storten op de rekening van instrumenterend notaris.

Aanvaarding
In overleg.

Overige condities
Koopovereenkomst conform model notariaat.

De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. CMC Bedrijfsmakelaars staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen
KoopsomKoopprijs op aanvraag
Status beschikbaar
Beschikbaar in overleg
Bestemming
Hoofdbestemming kantoor
Bouwjaar 1998
Oppervlakten
Kantoor 1720 m2
Lees de volledige omschrijving

Locatie