De Twist 0ong
3901 GA Veenendaal

Huur
€ 225,- /m2 /jr

Omschrijving

Circa 408 m2 nog te realiseren commerciële-/kantoorruimte gelegen op een absolute toplocatie (A1) aan de “Veense Grachtengordel”, nabij de grootste supermarkt van Veenendaal en vlakbij de ingang van het overdekte winkelcentrum de Corridor. Met genoeg (betaalde) parkeerplaatsen in de directe omgeving is dit een unieke kans in het centrum van Veenendaal! Tevens beschikt het pand ook over een horeca bestemming.

Grote ketens zoals supermarkt Hoogvliet, Action en Basic Fit gingen u voor!

Indeling en voorzieningen
Het object zal worden opgeleverd in een casco staat.

Vloeroppervlakte
De totale verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt circa 408 m2 commerciële ruimte op de begane grond.

Huurprijs
Vanaf € 225,00 per m2 per jaar, exclusief btw.

Btw
Het uitgangspunt is btw belaste verhuur. Indien huurder de btw niet kan verrekenen dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten
Huurder is voor eigen rekening en risico direct contractant bij de openbare nutsbedrijven voor wat betreft de levering water en elektra.

Betaling
Huurpenningen, servicekosten en btw per maand vooruit.

Zekerheidstellingen
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie (3) maanden huur, inclusief btw. De btw wordt genoemd om de hoogte van de waarborgsom te bepalen.

Aanvaarding
In overleg.

Huurtermijn
Minimaal vijf (5) jaar.

Opzegtermijn
Minimaal twaalf (12) maanden.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het meest recente standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Plattegrondtekeningen
De in deze projectinformatie opgenomen tekeningen zijn slechts van indicatieve aard. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. CMC Bedrijfsmakelaars staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs€ 225,- /m2 /jr
Status beschikbaar
Beschikbaar in overleg
Bestemming
Hoofdbestemming winkel
Bouwjaar 2020
Oppervlakten
Winkel 408 m2
Lees de volledige omschrijving

Locatie