Hoofdstraat 20
3901 AM Veenendaal

Huur
€ 89.500,- /jr

Omschrijving

UNIEKE KANS! Representatieve winkelruimte midden in het centrum van Veenendaal met een vloeroppervlakte van 606 m² en een frontbreedte van circa 6 meter. In de directe omgeving bevinden zich diverse winkelketens waaronder Hunkemöller, Vodafone, Zeeman, JDY, Bruna, Hema, Douglas en Only.

De aangeboden winkelruimte is midden in het kernwinkelgebied (A-1) van Veenendaal gelegen, tussen de beide entrees van winkelcentrum Passage/Corridor.

Het uitgebreide winkelaanbod, de uitstekende parkeervoorzieningen, sfeervolle horeca en culturele activiteiten bieden veel consumenten een gezellig dagje shoppen in het centrum van Veenendaal. Veenendaal is met 2 op- en afritten op de A12 dan ook goed bereikbaar. Hierdoor heeft Veenendaal ook regionaal een goede dekking. Tevens is Veenendaal met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Vloeroppervlakte
De totale vloeroppervlakte bedraagt circa 606 m² en is verdeeld over:
•begane grond: circa 435 m² winkel- en overige ruimten;
•eerste verdieping: circa 95 m² winkel- en overige ruimten;
•tweede verdieping: circa 76 m² winkel- en overige ruimten.

De genoemde metrages zijn niet bepaald op basis van een NEN-meting en derhalve indicatief en vrijblijvend van aard.

Voorzieningen
De winkelruimte wordt opgeleverd in de huidige staat. De in het pand aanwezige installaties en/of roerende zaken zullen om niet aan huurder worden overgedragen. Herstel, onderhoud, vervanging en vernieuwing is geheel voor rekening en risico van huurder.

Parkeren
Er is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid in de nabije omgeving.

Huurprijs
€ 89.500,00 per jaar, exclusief btw.

Btw
Het uitgangspunt is btw belaste verhuur. Indien huurder de btw niet kan verrekenen dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten
Huurder is voor eigen rekening en risico direct contractant bij de openbare nutsbedrijven.

Huurtermijn
In overleg.

Opzegtermijn
In overleg.

Zekerheidsstelling
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie (3) maanden huur, inclusief btw.

Betaling
Huurpenningen en btw per maand vooruit.

Aanvaarding
In overleg.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het meest recente standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Plattegrondtekeningen
De in deze projectinformatie opgenomen tekeningen zijn slechts van indicatieve aard. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. CMC Bedrijfsmakelaars staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs€ 89.500,- /jr
Status beschikbaar
Beschikbaar in overleg
Bestemming
Hoofdbestemming winkel
Bouwjaar 1915
Oppervlakten
Winkel 606 m2
Lees de volledige omschrijving

Locatie