Hoofdstraat 48
3901 AR Veenendaal

Huur
Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Voor verhuur beschikbaar: prachtige horecaruimte in het centrum van Veenendaal!

In de levendige binnenstad van Veenendaal bieden wij u deze eigentijdse horecaruimte aan. Beschikbaar voor zowel verhuur als verkoop! U vindt het pand aan de Hoofdstraat; dé winkelstraat van Veenendaal met in de directe nabijheid bekende winkelketens en lokale ondernemers. De winkelstraat kenmerkt zich door een gezellige en levendige uitstraling, karakteristieke klinkers en kleurrijke gevels. De entree van het object bereikt u via het ruime terras. De houten kozijnen in de gevel geven een warme uitstraling welke ook binnen terug komt in de aankleding van de lunchroom.

Veenendaal is centraal gelegen in Nederland met de A12 nabij en te midden van Utrecht, Arnhem en Amersfoort. Hierdoor is Veenendaal uitstekend te bereiken voor bezoekers vanuit het hele land. Aan de achterzijde van het pand bevinden zich eigen parkeerplaatsen en in de omgeving is ook ruim voldoende parkeergelegenheid te vinden. Het NS-Station Veenendaal-Centrum bevindt zich op 1 kilometer afstand.
Op dit moment is op deze plek lunchroom ‘0318’ hier gevestigd, waarvan ook de bedrijfsexpolotatie voor verkoop wordt aangeboden. De lunchroom biedt het winkelend publiek een grote diversiteit aan koffie, verse sappen en lunchgerechten. In de lunchroom is ruimte voor circa 65 zitplaatsen. In het midden bevindt zich de bar met tapinstallatie. Vanuit de bar heeft men zicht op de gedeeltelijk open keuken. Voorbij de keuken bevinden zich de gescheiden dames- en herentoiletten.

Het bestemmingsplan laat horeca tot en met categorie 3 toe. Dit biedt uitgebreide gebruiksmogelijkheden waaronder het exploiteren van een restaurant of café. Verruiming van de huidige openingstijden behoort tot de mogelijkheden.

Indeling en voorzieningen
Het object zal worden opgeleverd in de huidige staat, onder meer voorzien van:
• verlichting;
• sanitaire voorzieningen;
• terras;
• interieur (in overleg. De inventarislijst is op aanvraag beschikbaar).

Vloeroppervlakte
De totale verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt circa 180 m² en is al volgt verdeeld:
• restaurant: 105 m²;
• keuken: 27 m²;
• opslagruimten: 12 m²;
• kantoorruimte: 5 m²;
• overige ruimten: 31 m².

De genoemde metrages zijn niet bepaald op basis van een NEN-meting en derhalve indicatief en vrijblijvend van aard.

Parkeerplaatsen
Op eigen terrein zijn 7 parkeerplaatsen beschikbaar.

Huurprijs
op aanvraag

Btw
Het uitgangspunt is btw belaste verhuur. Indien huurder de btw niet kan verrekenen dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten
Het verrekenbaar voorschot zal een nader vast te stellen bedrag zijn, waarin onder andere de levering en het verbruik van gas, water en elektra als ook het tuinderonderhoud is verwerkt. De hoogte van dit bedrag is mede afhankelijk van het gewenste gebruik en de wensen van de huurder.

Betaling
Huurpenningen en btw per maand vooruit.

Zekerheidsstelling
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie (3) maanden huur, inclusief btw.

Aanvaarding
In overleg.

Huurtermijn
In overleg.

Opzegtermijn
In overleg.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het meest recente standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Plattegronden
De in deze projectinformatie opgenomen tekeningen zijn slechts van indicatieve aard. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleent.

De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. CMC Bedrijfsmakelaars staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen
HuurprijsHuurprijs op aanvraag
Status beschikbaar
Beschikbaar in overleg
Bestemming
Hoofdbestemming horeca
Bouwjaar 1927
Oppervlakten
Lees de volledige omschrijving

Locatie