Kerkewijk 31
3901 EB Veenendaal

Huur
€ 85,- /m2 /jr

Omschrijving

Veelzijdige ruimte aan de rand van het centrum van Veenendaal, op een uitstekende zichtlocatie.

Aan de Kerkwijk, aan de rand van het bruisende hart van winkelcentrum Veenendaal, bevindt zich een veelzijdige ruimte van circa 600 m2 gelegen op de begane grond. De ruimte is te gebruiken als parktijkruimte, maar ook als sportschool, kantoor of kinderdagverblijf. Detailhandel behoort niet tot de mogelijkheden. Het pand ligt op een uitstekend zichtlocatie, direct tegenover het theater De Lampegiet en aan de een van de oudste straten van Veenendaal, de Kerkewijk. Het vormt een directe verbinding tussen West Veenendaal en Veenendaal Centrum. Het pand beschikt over eigen parkeerplaatsen en in de omgeving zijn voldoende betaalde parkeerplaatsen te vinden.

Veenendaal ligt langs de Rijksweg A12 en heeft goede verbindingen met de A30 (Ede-Barneveld) en de A1 (Amsterdam-Hengelo). Verder heeft Veenendaal 3 NS-Station, Veendaal-Centrum, Veenendaal-West en Intercitystation Veenendaal-De Klomp.

Wilt u meer weten over dit geweldige pand?
Neem dan contact met ons op. Wij bieden u graag een vrijblijvende rondleiding aan op deze locatie. Zo kunt u direct beoordelen of uw bedrijf zich vanaf nu kan huisvesten op een nieuwe plek!

Staat van oplevering
Het pand zal worden opgeleverd in de huidige staat.

Vloeroppervlakte
De totale verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt circa 600 m².

De genoemde metrages zijn niet bepaald op basis van een NEN-meting en derhalve indicatief en vrijblijvend van aard.

Parkeren
Op eigen terrein zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

Huurprijs
€ 85,00 per m² per jaar, exclusief btw.

Btw
Het uitgangspunt is btw belaste verhuur. Indien huurder de btw niet kan verrekenen dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten
Huurder is voor eigen rekening en risico direct contractant bij de openbare nutsbedrijven.

Betaling
Huurpenningen en btw per maand vooruit.

Zekerheidsstelling
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie (3) maanden huur, inclusief btw.

Aanvaarding
In overleg.

Huurtermijn
In overleg.

Opzegtermijn
In overleg.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het meest recente standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Plattegronden
De in deze projectinformatie opgenomen tekeningen zijn slechts van indicatieve aard. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. CMC Bedrijfsmakelaars staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs€ 85,- /m2 /jr
Status beschikbaar
Beschikbaar in overleg
Bestemming
Hoofdbestemming bedrijfsruimte
Bouwjaar 1979
Oppervlakten
Kantoor 600 m2
Bedrijfsruimte 600 m2
Lees de volledige omschrijving

Locatie