Louis Armstronglaan 414
3543 EB Utrecht

Huur
€ 145,- /m2 /jr

Omschrijving

Ondernemen op een fantastische nieuwe plek nabij Leidse Rijn!

Zoekt u ruimte voor uw onderneming in een spliksplinternieuw en veelzijdig pand in Utrecht? In het nieuw gebouwde project Stairway is circa 205 m² commerciële -/ kantoorrruimte beschikbaar op de begane grond. Gelegen op een absolute zichtlocatie is de ruimte voorzien van een zeer ruime frontbreedte van maar liefst 32 meter! Door de grote hoeveelheid ramen is er veel natuurlijk daglicht. De ruimte is op te delen in twee units van circa 102,5 m² en volledig naar eigen wensen in te delen. Boven de ruimte zijn diverse appartementen gerealiseerd.

Het project Stairway is gelegen in het zuidelijke deel van de wijk Terwijde, dichtbij het tweede stadshart van Utrecht, het Leidse Rijn Centrum. Een eigentijds project op een fantasische plek! Op deze plek zijn zijn er veel horecagelegenheden te vinden, voor sporten is voldoende ruimte, het winkelaanbod is groot en ontspannen kan in het nabijgelegen Maximapark. De winkelcentra Terwijde en Vleuterwijde liggen op enkele minuten afstand. Binnen 10 autominuten ben je in het oude stadcentrum van Utrecht, met NS Station Utrecht CS om de hoek. De uitvalswegen A2 en A12 zijn binnen enkele minuten bereikbaar. NS-Station Terwijde ligt op loopafstand en diverse buslijnen stoppen in de directe omgeving. Verder zijn er voldoende parkeerplaatsen in de omgeving (gratis) beschikbaar.

Wilt u meer weten over dit geweldige pand?
Neem dan contact met ons op. Wij bieden u graag een vrijblijvende rondleiding aan op deze locatie. Zo kunt u direct beoordelen of uw bedrijf zich kan huisvesten op een nieuwe plek!

Indeling en voorzieningen
Het object zal worden opgeleverd in de huidige casco staat

Vloeroppervlakte
De totale verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt circa 205 m² commerciële -/kantoorruimte op de begane grond. De ruimte is op te delen in twee units van circa 102,5 m².

De genoemde metrages zijn niet bepaald op basis van een NEN-meting en derhalve indicatief en vrijblijvend van aard.

Huurprijs
€ 145,00 per m² jaar, exclusief servicekosten en btw.

Parkeren
Parkeerplaatsen zijn bij te huren voor een bedrag van € 1.000,00 exclusief btw per parkeerplaats per jaar.

Bestemmingsplan
Bestemmingsaanduiding ‘gemengd’: voor de volgende gemengde doeleinden: dienstverlening, kantoren, maatschappelijke voorzieningen, bedrijven in maximaal categorie A of B1 van de Lijst van Bedrijven functiemenging en bedrijfsactiviteiten waarvoor geen milieuvergunning is vereist, waarbij de gemengde functies uitsluitend op de begane grondlaag zijn toegestaan.

Btw
Het uitgangspunt is btw belaste verhuur. Indien huurder de btw niet kan verrekenen dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten
Huurder is voor eigen rekening en risico direct contractant bij de openbare nutsbedrijven.

Betaling
Huurpenningen en voorschot servicekosten en btw per maand vooruit.

Zekerheidsstelling
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie (3) maanden huur, inclusief btw.

Aanvaarding
In overleg.

Huurtermijn
5 jaar met aansluitende verleningsperiode van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn
12 maanden.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het meest recente standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Plattegronden
De in deze projectinformatie opgenomen tekeningen zijn slechts van indicatieve aard. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. CMC Bedrijfsmakelaars staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs€ 145,- /m2 /jr
Status beschikbaar
Beschikbaar in overleg
Bestemming
Hoofdbestemming kantoor
Bouwjaar 2021
Oppervlakten
Kantoor 205 m2
Vanaf: 102m 2
Lees de volledige omschrijving

Locatie