Vendelier 51- 59
3905 PC Veenendaal

Koop
€ 3.150.000,- k.k.

Omschrijving

Zelfstandig kantoorgebouw op absolute zichtlocatie langs de A12!

Dit kantoorpand met energielabel A vindt u op kantorenpark De Vendel in Veenendaal. Het heeft een totale vloeroppervlakte van 3.393 m² vvo.

Het kantoorpand is voor circa 95% verhuurd aan diverse ondernemingen, waaronder een aantal zorginstanties, zoals Stichting De Hoop GGZ, Kerkelijk Bureau en Leger des Heils.
Het kantoorgebouw is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer. De op- en afritten van de rijksweg A12 (Den Haag- Utrecht-Arnhem) bevinden zich op steenworp afstand. Ook met het openbaar vervoer is het kantoorgebouw uitstekend te bereiken. Voor de deur bevindt zich een bushalte met een verbinding naar twee van de drie NS Stations van Veenendaal; Intercity station Veenendaal-De Klomp en Station Veenendaal- Centrum.

Vraagprijs: € 3.150.000,00 kosten koper.

Kadastrale gegevens: Gemeente Veenendaal, sectie G, nummer 1439, ter grootte van 5.295 m².

Huurgegevens: Huurinkomsten verhuurd: € 270.925,08 per jaar, exclusief servicekosten en btw. Huurcontracten zijn op aanvraag beschikbaar.

Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door CMC Vastgoedbeleggingen B.V. en verkoper echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Deze informatie is niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan af- wijkend aanbod worden de opdrachtgever en CMC Vastgoedbeleggingen B.V. niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenaanbod.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen
Koopsom€ 3.150.000,- k.k.
Status beschikbaar
Beschikbaar in overleg
Bestemming
Hoofdbestemming belegging
Bouwjaar 1989
Oppervlakten
Lees de volledige omschrijving

Locatie