Hoofdstraat 84
3901 AV Veenendaal

Koop
€ 569.000,- k.k.

Omschrijving

Winkelpand in hartje Veenendaal, met bovengelegen woning!

Dit winkelpand vindt u aan de Hoofdstraat, midden in het levendige centrum van Veenendaal. Het betreft circa 120 m² winkelruimte en overige ruimten op de begane grond alsmede de bovengelegen woning. De winkel heeft een frontbreedte van circa 5 meter en daardoor goed geschikt voor een etalage. Via de winkel of buitenom is de bovenwoning - op de eerste en tweede etage - bereikbaar.

Veenendaal kan met recht de winkelstad van Midden-Nederland worden genoemd. Er is een zeer divers aanbod van horeca en winkeliers, zowel landelijke ketens als lokale ondernemers. Het centrum is vanaf de rijksweg A12 goed bereikbaar via de rondwegen van Veenendaal en er is voldoende betaalde parkeergelegenheid. Verder beschikt de stad over drie NS-Stations, waaronder Veenendaal-Centrum. Deze ligt op enkele minuten loopafstand.

Wilt u meer weten over dit geweldige pand? 
Neem dan contact met ons op. Wij bieden u graag een vrijblijvende rondleiding aan op deze locatie. Zo kunt u direct beoordelen of uw bedrijf zich kan huisvesten op een nieuwe plek!

Indeling en voorzieningen
De winkelruimte en bovenwoning worden opgeleverd in de huidige staat.

Vloeroppervlakte
De totale beschikbare vloeroppervlakte bedraagt circa 120 m² winkelruimte en overige ruimten op de begane grond alsmede een bovengelegen woning verdeeld over twee bouwlagen.

De genoemde metrages zijn niet bepaald op basis van een NEN-meting en derhalve indicatief en vrijblijvend van aard.

Parkeren
In de nabije omgeving is voldoende betaalde parkeergelegenheid.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Veenendaal
Sectie: D
Nummer: 4244
Ter grootte van: 159 m².

Bouwjaar
Omstreeks 1960.

Vraagprijs
€ 569.000,00 kosten koper.

Baten en lasten
Alle baten, lasten en verschuldigde canons, waaronder begrepen heffingen die voortvloeien uit de akte van splitsing en/ of reglement (indien van toepassing) komen voor rekening van de kopende partij vanaf de datum van notarieel transport. De lopende baten, lasten en dergelijke, met uitzondering van de onroerende zaakbelasting wegens feitelijk gebruik, zullen tussen partijen naar rato worden verrekend.

Betaling
Gelijktijdig met de overdracht ten kantore van instrumenterend notaris.

Notaris
Ter keuze koper.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom, af te geven bij of te storten op de rekening van instrumenterend notaris.

Aanvaarding
In overleg.

Overige condities
Koopovereenkomst conform model notariaat.

Plattegronden
De in deze projectinformatie opgenomen tekeningen zijn slechts van indicatieve aard. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. CMC Bedrijfsmakelaars staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen
Koopsom€ 569.000,- k.k.
Status beschikbaar
Beschikbaar in overleg
Bestemming
Hoofdbestemming winkel
Bouwjaar 1960
Oppervlakten
Winkel 120 m2
Lees de volledige omschrijving

Locatie