Scheepjeshof 2
3901 CV Veenendaal

Huur
€ 25.000,- /jr

Omschrijving

Winkel-/ kantoorruimte op een hoeklocatie in hartje Veenendaal aan winkelcentrum De Scheepjeshof.

In het hart van Veenendaal-centrum bevindt zich het overdekte winkelcentrum De Scheepjeshof. Op de hoek bevindt zich aan de buitenzijde deze winkelruimte, welke ook te gebruiken is als kantoorruimte. Het betreft circa 119 m² winkel-/kantoorruimte gelegen op de begane grond, aan de buitenzijde. De ruimte is voorzien van een ronde, volledige glazen gevel met een frontbreedte van circa 12 meter. Het metrage is in overleg uit te breiden met circa 250 m².

Waar vroeger de Scheepjeswolfabriek stond, staat nu De Scheepjeshof. Het winkelcentrum heeft plek voor 50 winkels en 450 ondergrondse parkeerplaatsen. De Scheepjeshof grenst direct aan de Hoofdstraat, de winkelstraat van Veenendaal. In het centrum van Veenendaal zijn diverse landelijke formules en lokale ondernemers gevestigd. Het centrum is goed bereikbaar vanaf de A12, via de Rondwegen Oost en West. Naast station Veenendaal-Centrum heeft Veenendaal nog twee NS-stations. Door het ruime winkelaanbod, goede bereikbaarheid en vele parkeermogelijkheden is Veenendaal dé winkelstad van Midden Nederland!

Wilt u meer weten over dit geweldige pand?
Neem dan contact met ons op. Wij bieden u graag een vrijblijvende rondleiding aan op deze locatie. Zo kunt u direct beoordelen of uw bedrijf zich kan huisvesten op een nieuwe plek!

Indeling en voorzieningen
Het object zal leeg en ontruimd worden opgeleverd, onder meer voorzien van:
• (ingebouwde) verlichtingsarmaturen;
• systeemplafond;
• airconditioning;
• pantry;
• sanitaire voorzieningen;
• verwarming;
• vloerbedekking.

Vloeroppervlakte
De totale verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt circa 119 m² gelegen op de begane grond. Uitbreiding van het metrage met circa 250 m² is mogelijk.

De genoemde metrages zijn niet bepaald op basis van een NEN-meting en derhalve indicatief en vrijblijvend van aard.

Huurprijs
€ 25.000,00 per jaar, exclusief promotie- en servicekosten en btw.

Parkeren
In de directe omgeving is ruim voldoende betaalde parkeergelegenheid.

Btw
Het uitgangspunt is btw belaste verhuur. Indien huurder de btw niet kan verrekenen dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Promotiekosten
De promotiekosten bedragen € 10,00 per m² per jaar, exclusief btw.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 35,00 per m² per jaar, exclusief btw.

Betaling
Huurpenningen, promotie- en servicekosten en btw per maand vooruit.

Zekerheidsstelling
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie (3) maanden huur, inclusief btw.

Aanvaarding
In overleg.

Huurtermijn
In overleg.

Opzegtermijn
In overleg.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het meest recente standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Plattegronden
De in deze projectinformatie opgenomen tekeningen zijn slechts van indicatieve aard. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. CMC Bedrijfsmakelaars staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs€ 25.000,- /jr
Status beschikbaar
Beschikbaar in overleg
Bestemming
Hoofdbestemming winkel
Bouwjaar 1990
Oppervlakten
Winkel 119 m2
Kantoor 119 m2
Lees de volledige omschrijving

Locatie