Landjuweel 10
3905 PG Veenendaal

Huur
Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Vrijstaand en recent gerenoveerd kantoorgebouw van 3 bouwlagen op een zeer royale kavel!

Op zoek naar een onderscheidend kantoorpand op een centrale locatie in Nederland? Dit zelfstandige gebouw is ontworpen onder zorgvuldige architectuur met een eigenzinnige en frisse uitstraling! Het indrukwekkende en recent geheel gerenoveerde kantoorgebouw bestaat uit 1.016,34 m2 bvo, verdeeld over 3 bouwlagen. Door de renovatie is er zeer veel daglichtinval in de verschillende ruimten. Verder zijn er op iedere verdieping sanitaire voorzieningen en heeft het pentoffice een dakterras. Het pand is volledig voorzien van vloerverwarming en duurzame oplossingen, waardoor het volledig gasloos is. Het object is gelegen op het enige kantorenpark van Veenendaal “De Vendel”, welke vanaf de op- en afritten van de A12 binnen een minuut bereikbaar is. Op het achtergelegen parkeerterrein is ruim voldoende parkeergelegenheid. De bushalte ligt om de hoek en daarmee zijn de 3 NS-Stations van Veenendaal ook goed bereikbaar.

Wilt u meer weten over dit geweldige pand?
Neem dan contact met ons op. Wij bieden u graag een vrijblijvende rondleiding aan op deze locatie. Zo kunt u direct beoordelen of uw bedrijf zich kan huisvesten op een nieuwe plek!

Indeling en voorzieningen
Het object zal worden opgeleverd in de huidige gerenoveerde staat, onder meer voorzien van:
• eigen entree;
• pantry;
• sanitaire voorzieningen;
• verwarming middels vloerverwarming;
• het dak is optimaal bedekt met zonnepanelen.

De totale verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt circa 1.016,34 m² bvo en is als volgt verdeeld:
• begane grond: 454,06 m² bvo;
• eerste verdieping: 462,88 m² bvo;
• tweede verdieping 99,40 m² bvo.

Parkeren
Op eigen terrein zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Huurprijs per parkeerplaats per jaar bedraagt € 250,00 exclusief btw.

Huurprijs
Op aanvraag.

Btw
Het uitgangspunt is btw belaste verhuur. Indien huurder de btw niet kan verrekenen dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten
Huurder is voor eigen rekening en risico direct contractant bij de openbare nutsbedrijven voor wat betreft de levering van water, gas en elektra. Overige servicekosten in overleg, afhankelijk van de leveringen en diensten die verhuurder verstrekt.

Betaling
Huurpenningen, servicekosten en btw per kwartaal vooruit.

Zekerheidsstelling
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie (3) maanden huur, inclusief btw.

Aanvaarding
In overleg.

Huurtermijn
In overleg.

Opzegtermijn
In overleg.

Overige conditites
Huurovereenkomst op basis van het meest recente standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Plattegronden
De in deze projectinformatie opgenomen tekeningen zijn slechts van indicatieve aard. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. CMC Bedrijfsmakelaars staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen
HuurprijsHuurprijs op aanvraag
Status beschikbaar
Beschikbaar in overleg
Bestemming
Hoofdbestemming kantoor
Bouwjaar 1999
Oppervlakten
Kantoor 1016 m2
Lees de volledige omschrijving

Locatie