C. de Haasweg 80
3721 TK Bilthoven

Huur
Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Royale opslag- /bedrijfsruimte op ‘Larenstein’ in Bilthoven, nabij rijksweg A27.

Deze royale opslag-/ bedrijfsruimte bevindt zich in dit in 2014 gebouwde bedrijfsobject en is gelegen op bedrijventerrein Larenstein. De ruimte is gelegen op de eerste verdieping en toegankelijk door middel van een autolift en een vaste trap. De totaal beschikbare vloeroppervlakte bedraagt circa 980 m2. Momenteel wordt de ruimte gebruikt als bandenopslag voor 4.500 sets banden, 18.000 stuks. Door de aangebrachte lichtstraat is er ook veel daglichttoetreding. Het pand is voorzien van energielabel A++ en is daarmee zeer duurzaam te noemen!

Op bedrijventerrein Larenstein vindt u diverse ondernemers die actief zijn in de automotive. De ruimte vindt u aan de rand van Bilthoven, nabij de ‘Biltse Rading’, welke direct aansluit op de rijksweg A27. Door de ligging aan de rand van Bilthoven en direct aan de uitvalswegen is de bedrijfsruimte optimaal bereikbaar, ook voor groot transport. Een bushalte, welke het openbaar vervoer in de diverse richtingen verzorgd ligt nabij het object.

Wilt u meer weten?
Neem dan contact met ons op. Wij bieden u graag een vrijblijvende rondleiding aan op deze locatie. Zo kunt u direct beoordelen of uw bedrijf zich kan huisvesten op een nieuwe plek!

Indeling en voorzieningen
Het object zal worden opgeleverd in de huidige staat, ondermeer voorzien van:
• autolift naar eerste verdieping;
• vaste trap op eerste verdieping;
• rolluik op eerste verdieping;
• verlichtingsarmaturen;
• lichtstraat;
• kantoor/kantine;
• overheaddeur en loopdeur op maaiveld.

Vloeroppervlakte
De totale verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt circa 980 m² bedrijfsruimte.

De genoemde metrages zijn niet bepaald op basis van een NEN-meting en derhalve indicatief en vrijblijvend van aard.

Huurprijs
Op aanvraag.

Parkeren
In de directe omgeving is ruim voldoende parkeergelegenheid.

Btw
Het uitgangspunt is btw belaste verhuur. Indien huurder de btw niet kan verrekenen dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten
Stam Autobedrijven B.V. is voor eigen rekening en risico direct contractant bij de openbare nutsbedrijven. Het voorschot servicekosten wordt middels een tussenmeter doorbelast aan huurder. De kosten voor parkmanagement zullen nader worden bepaald.

Betaling
Huurpenningen en voorschot servicekosten en btw per maand vooruit.

Zekerheidsstelling
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie (3) maanden huur, inclusief btw.

Aanvaarding
In overleg.

Huurtermijn
In overleg.

Opzegtermijn
In overleg.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het meest recente standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Plattegronden
De in deze projectinformatie opgenomen tekeningen zijn slechts van indicatieve aard. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. CMC Bedrijfsmakelaars staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen
HuurprijsHuurprijs op aanvraag
Status beschikbaar
Beschikbaar in overleg
Bestemming
Hoofdbestemming bedrijfsruimte
Bouwjaar 2014
Oppervlakten
Bedrijfsruimte 980 m2
Lees de volledige omschrijving

Locatie